Italien. Maten. Kulturen.

Välkommen till Minervino

Välkommen till Minervino

Minervino är en italiensk matblogg med ambitionen att leverera inspiration, kunskap och kärlek från det italienska köket. Här skriver jag, Sebastian, om matlagning, kokkonst och om det genuina Italien. Här hittar du recept, fakta om det italienska köket och ett och annat resetips. Du hittar mig här och i Bari, Italien.

Minervino är egentligen ingen ny sida, mycket av innehållet bygger på den tidigare bloggen Ruskigt Gott som numera är nedlagd. Flytten till Minervino.se bygger på flera saker men framförallt ville jag äga min egen sida med alla möjligheter det innebär. Livet på ett blogghotell må vara enkelt, men det är starkt begränsande. Nu har jag fler möjligheter och kan utveckla hemsidan utan andras pekpinnar.

I dagsläget är denna sidan funktionsduglig men alla recept från Ruskigt Gott är under överföring + att en del funktioner inte är helt fungerande. Just nu är ca 30 recept överförda av ca 150 och en del nya funktioner kommer lanseras inom kort. Är du nyfiken och vill veta mer om mig och Minervino – kolla in om “Om Minervino” på huvudmenyn.

Minervino är ett varumärke under uppbyggnad. En viktig satsning framåt är export av lokalproducerade produkter från södra Italien till övriga Europa, inte minst Sverige. Men jag hoppas också få tid att skriva min alldeles egna kokbok under 2018. En spännande utveckling. Och kärleken till landet, maten och dess människor, ja den växer för var dag. Och om det tänker jag fortsätta skriva om här. så ofta jag bara hinner…Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *